آیا امتحان نهایی ششم سخت است؟

پایه ششم، یکی از مهمترین پایه های مقطع دبستان است که دانش آموزان بعد از این که آن را با موفقیت گذراندند، وارد مقطع متوسطه اول می شوند. از آنجایی که دانش آموزان بعد از پایه ششم وارد مقطع تحصیلی جدیدی میشوند، لازم است تا دانش آموزان هر منطقه با سوال های استانداردی مورد ارزشیابی قرار بگیرند.

در این مقاله از سایت بارسا قصد داریم راجع به امتحان نهایی ششم  صحبت کنیم.

برای همین هر سال امتحان های پایه ششم به طور نهایی برگزار میشود و دانش اموزان هر منطقه می توانند در زمان مشخصی به سوالات طرح شده پاسخ بدهند. البته برای قبولی در امتحان نهایی ششم لازم است که دانش اموزان برنامه ریزی درسی خودشان را برای مطالعه کتاب های درسی انجام بدهند تا بتوانند با اطلاع از نحوه برگزاری آزمون با آمادگی کامل در جلسه امتحان شرکت کنند.

همانطور که گفته شد پایه ششم یک مقطع مهم واسه دانش آموزان دوران دبستان است و به همین علت همه دانش آموزان باید از لحاظ علمی یه سطح قابل قبولی داشته باشند، وزارت آموزش و  پرورش مصوبه ای رو تایید و اجرا کرده است  که طی آن امتحانات پایه ششم با اسم امتحان نهایی ششم برگزار میشود و دانش آموزان این پایه برای رفتن به پایه بالاتر باید این امتحانات را با موفقیت پشت سر بگذارند.

از آنجایی که نمرات مقطع ابتدایی به شکل کیفی (عالی، خوب، قابل قبول و نیاز به تلاش بیشتر) در کارنامه گزارش میشوند، نمرات امتحان های ششم هم در سال گذشته به طور کیفی نیز ثبت شدند. یعنی نمرات امتحانات نهایی با فعالیت های کلاسی در نظر گرفته و در پایان به شکل نمرات کیفی ثبت میشود.

روش های صحیح درس خواندن برای ششم ابتدایی

شنیده می شود که عده ای از خانواده ها به دانش آموزان خود می گویند که درس بخوانید و مطالعه کنید، اما هیچ یک از آنها به فرزندان خود نمی گویند که چطور مطالعه کنید. آگاهی از روش های صحیح درس خواندن، در نحوی ی مطالعه و کیفیت آن اهمیت بسزایی دارد. برای مثال زمانی که می خواهید درس ریاضی را مطالعه کنید، اگر با روش صحیح خواندن این درس آشنایی داشته باشید، فهم این درس برای شما راحت تر می شود و مفاهیم و مطالب را بهتر یاد می گیرید.

بیشتر بخوانید: چگونه امتحان نهایی را قبول شویم؟

تندخوانی

تند خوانی یکی از روش های صحیح در درس خواندن است. اما شاید برای شما سوال باشد که چگونه؟ زمانی که ما یک مطلب را تند می خوانیم، به ذهن اجازه فکر کردن به مطالب دیگر را نمی دهیم. اگر ما یک مطلب را آهسته مطالعه می کنیم، وقت اضافه به ذهن می دهیم و ذهن از همین وقت اضافه برای فکر کردن به مطالب و موضوعات متفرقه استفاده می کند و در نتیجه حواس پرتی ایجاد می شود. تندخوانی موجب تمرکز حواس می شود و این تمرکز ما را در یادگیری بهتر یاری می کند.

عبارت خوانی

عبارت خوانی به معنای خواندن عبارات و جملات به جای خواندن کلمات است. در این روش باید سرعت خواندن را با سرعت اندیشیدن هماهنگ کنیم. اگر این هماهنگی و سرعت وجود نداشته باشد، ذهن از فعال بودن باز می ماند و مسائل دیگر، ذهن را به خود مشغول می کند.

خواندن اجمالی

نمونه گیری صحیح از نکات مهم و اساسی و صرف نظر کردن از جزئیات را خواندن اجمالی می گویند. در این روش، خواننده باید مطالب و نکات مهم را از جزئیات و مطالب اضافی کتاب درسی جدا کرده و آنها را سامان دهی کند و سپس به مطالعه بپردازد. با هدف گذاری و مشخص نمودن زمان مطالعه و میزان دشواری کتاب، می توان به بالا بردن دقت و تمرکز حواس کمک کرد.

بیشتر بخوانید: چگونه امتحان نهایی فیزیک 20 بگیریم ؟

خواندن تجسسی

کسی که به دنبال چیزی می گردد، حتما به آن دست پیدا می کند. خواندن تجسسی، طراحی انواع سوالات جزئی و کلی و مطالعه دقیق برای دست یابی به پاسخ این سوالات است. خواندن تجسسی به دانش آموز کمک می کند که مطالب دشوار و سخت را تجزیه و تحلیل نموده و مفاهیم را بهتر درک کند. هدف خواندن تجسسی، گسترش دامنه ی تمرکز است. مطالعه ی درس ها به این روش، علاقه ی دانش آموزان را نسبت به درس بیشتر می کند و باعث می شود که دانش آموز مطالب درسی را به حافظه بسپارد. این روش از طریق تحریک حس کنجکاوی، برای غلبه بر تنبلی و کسلی به دانش آموز کمک می کند.

نقش مشاوره تحصیلی بارسا چیست ؟

مشاوره تحصیلی بارسا به شما کمک خواهد کرد که در مسیر تحصیلی خود به رشد و شکوفایی برسید. ازجمله تغییرات دانش آموزان بعد از اتمام جلسات مشاوره افزایش ساعت مطالعه ،افزایش کیفیت مطالعه، یادگیری روش درست مطالعاتی هر درس،افزایش توجه و تمرکز و...

نظرات کاربران
..

خوب بود،فقط اینکه برای ریاضی با چ روشی بخونیم؟

12 2

مدیر سيستم

سلام وقتتون بخیر، مطمئنا اموزش روش های استاندارد مطالعه در یک کامنت قابل انتقال نیست پیشنهاد میکنم از مشاور تحصیلی کمک بگیرید

10 2

نظر شما

ایمیل شما نشر نخواهد شد.فیلد های ضروری با * نشانه گذاری شده است.

تصویر امنیتی Refresh Icon

پیام شما بعد از بررسی نمایش داده خواهد شد

نظر خود را بنویسید

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به موسسه آموزشی انتشاراتی بارسا می باشد.