پیشرفت در زندگی و کار
کتاب تئوری انتخاب در مدرسه اثر علی صاحبی میباشد که توسط نشر سایه سخن به چاپ رسیده است. این کتاب برای معلمان والدین و دیگر بزرگسالانی که با دانش آموزان سر و کار دارند، نوشته شده است. کتاب تئوری انتخاب در مدرسه قصد دارد به بزرگسالان نشان دهد چگونه به کودکان بیاموزیم از مدرسه و یادگیری لذت ببرند و شادی بیشتری تجربه کنند. نظریه زیربنایی این کتاب اساسا از تئوری انتخاب و واقعیت درمانی ویلیام گلسر گرفته شده است و هدف آن آموزش چگونگی به کارگیری تئوری انتخاب به والدین، معلمان و سایر افرادی است که با دانش آموزان در ارتباط هستند.
ويليام گلسر بنیانگذار تئوری انتخاب میگوید:
«کودکان شاد، دانش آموزان بهتری هستند و در فرایند رشد افراد مستقل و مسئولی بار میآیند»
دکتر علی صاحبی
دکترای روانشناسی بالینی فوق دکترای اختلالات وسواس مربی ارشد و عضو هیئت علمی موسسهی دکتر ویلیام گلسر
یادگیری-شاگردان-ارزشیابی انگیزش در آموزش و پرورش
روانشناسی در کودکان
پس از یادگیری و به کارگیری آموزههای کتاب تئوری انتخاب در مدرسه خواهید دید دانش آموزانی که با آنها سر و کار دارید رفتارهای مسئولانهتری انتخاب میکنند، نیازهایی که برانگیختهشان میکند بهتر میفهمند و در مییابند. رفتار و کردار و شادمانیای که در سراسر عمر تجربه میکنند تحت کنترل خودشان است.پس از یادگیری و به کارگیری آموزههای کتاب تئوری انتخاب در مدرسه خواهید دید دانش آموزانی که با آنها سر و کار دارید رفتارهای مسئولانهتری انتخاب میکنند، نیازهایی که برانگیختهشان میکند بهتر میفهمند و در مییابند. رفتار و کردار و شادمانیای که در سراسر عمر تجربه میکنند تحت کنترل خودشان است.آموزش تئوری انتخاب و واقعیت درمانی به خودکان خردسال تحول شناختی آنها را تقویت میکند و برای شما و کودک شادمانی بیشتری به ارمغان می آورد. در بخش نخست کتاب تئوری انتخاب در مدرسه به مرور مفاهیم اصلی تئوری زیربنایی میپردازیم که از آن به عنوان چارچوب مرجع استفاده خواهد شد. در بخش دوم جنبه های گوناگون تئوری انتخاب به طور مبسوط شرح داده خواهد شد.
معلم راهبر به جای اینکه از خود بپرسد چه چیزی باید تدریس شود، از خود میپرسد چه چیزی ارزش یادگیری دارد. این باعث میشود کانون توجه او از تدریس به یادگیری تغییر کند. معلمان راهبر پنج سوال کلیدی برای خود طرح میکنند:
از دانش آموزان میخواهم چه چیزی بیاموزند؟
چرا این موضوع ارزش یادگیری دارد؟
کدام فعالیتهای یادگیری موثری به دانش آموزانم کمک میکنند تا این مطالب را خوب یاد بگیرند؟
آیا میتوانم برایشان توضیح دهم یادگیری این مطالب به ارضای یکی یا بیشتر از یکی از نیازهای اساسی آنها کمک میکند؟
آیا میتوانم از نوعی ارزیابی شخصی استفاده کنم که باعث شود دانش آموزان نسبت به کاری که انجام میدهند احساس مالکیت بیشتری کنند؟
کتابهای مرتبط
شخصیتهای معروف
مقالههای مرتبط
محصولات پیشنهادی