پیشرفت در زندگی و کار
با خواندن کتاب از ذهنت بیرون بیا و زندگی کن خواهید یافت که رنج در زندگی یک مسئله طبیعی است و انسان باید بیاموزد چگونه با آن کنار بیاید. استیون هیز نویسنده کتاب از ذهنت بیرون بیا و زندگی کن به خوبی نشان میدهد که دست و پا زدن برای کسی که در باتلاق به دام افتاده خود مشکل آفرین خواهد بود. پروفسور استیون هیز با تسلطی خیره کننده، خواننده را به این فکر میرساند که پیمودن مسیر یک زندگی دلخواه و آموختن اینکه چگونه میتوان آرزوهایمان را برآورده کنیم کار آسانی نیست زیرا ذهن ما نیز همچون انسانهای دیگر، دامها و موانعی بر سر راه قرار میدهد و کتاب از ذهنت بیرون بیا و زندگی کن میآموزد که چگونه خود را از این دامها رها کنید. آیا خروج از ذهن و وارد شدن به زندگی اتفاق خوش آیندی نیست؟
استیون هیز ، اسپنسر اسمیت
علی صاحبی ، مهدی اسکندری
تعهد - خودپذیری
موفقیت و خودیاری
“کتاب از ذهنت بیرون بیا و زندگی کن که در اصل بر مبنای علم و تئوری روانشناسی پیشرو و مطابق با آخرین روشهای علمی است، روشی ابداعی و سریعا فراگیر را معرفی میکند که میتواند قدرت تغییر تجربههای زندگی را در شما ایجاد کند؛ چیزی که همه ما به شدت به آن نیاز داریم.”
استاد دانشگاه در رشته روانشناسی، پژوهشگر و مدیر مرکز «اضطراب و اختلالات مرتبط »، دانشگاه بوستون
بشر رنج میبرد و این فقط به معنای درد کشیدن نیست. رنج چیزی بیش از درد است. انسان با اشکال گوناگونی از دردهای روانی درگیر میشود: افکار و هیجانات سخت و دشوار، خاطرات ناخوشایند، احساسات و امیال ناخواسته. با وجود دشوارترین رخدادهای شخصی، شجاعت فراوان، محبت عمیق و توانایی قابل توجهی برای پیشرفت، از خود بروز میدهد. آدمها با آن که میدانند ممکن است در روابط انسانی آسیب ببینند، همچنان با هم دوستی میکنند و به یکدیگر عشق میورزند. با این که میدانند روزی خواهند مرد، همواره به آینده امید میبندند. ممکن است در مسیر حرکت خود به پوچی برسند، اما به آرمانهایی معتقدند. انسانها گاهی اوقات کاملا زنده، حاضر و پایبند هستند.
کتاب از ذهنت بیرون بیا و زندگی کن درباره حرکت از رنج به سوی در آغوش کشیدن زندگی است، به جای اینکه صبر کنید تا در نبرد با افکار و احساسات درونیتان پیروز شوید و آنگاه زندگی کردن را شروع کنید. موضوع از ذهنت بیرون بیا و زندگی کن زیستن در زمان حال و زندگی کردن همراه با گذشته خود و در کنار خاطرات، ترسها و غمها (و نه زندگی کردن در گذشته و یا در خاطرات) است. پذیرش و تعهد نوعی درمان علمی است که به عنوان بخشی از آنچه در درمانهای رفتاری شناختی «موج سوم» نامیده میشود، شناخته شده. روش پذیرش و تعهد بر اساس نظریه چارچوب رابطهای (RFT) ، یعنی یک برنامه پژوهشی پایه در مورد چگونگی کارکرد ذهن انسان، استوار است. این پژوهش آشکار میکند که بسیاری از ابزارهای ما برای حل مسئله، ممکن است ما را به سوی دامهایی بکشانند و موجب رنجش ما شوند.
پژوهشها نشان میدهد که اکثر روشها و مفاهیم روش پذیرش و تعهد، منطقی و مستدل هستند و تضمین میکنند که این مفاهیم و روشها موثر و کارسازند. البته این به معنای سهولت به کار گیری مفاهیم و روشهای این رویکرد نیست. پس دوباره تاکید میکنم که اگر فکر میکنید مفاهیم و روشهای این کتاب را از قبل به خوبی میدانید و آنها را به کار گرفتهاید، شاید کتاب از ذهنت بیرون بیا و زندگی کن برای شما سودمند نباشد. در اینجا، به عنوان نمونه، بعضی از مفاهیم روش پذیرش و تعهد را توضیح میدهیم؛ مفاهیمی که شاید غیرمعمول و خلاف برداشت رایج باشند. ما معتقدیم :
خواندن اکتاب از ذهنت بیرون بیا و زندگی کن اثر استیون هیز به همان اندازه که برای خوانندگان غیر حرفهای سودمند است، برای روانشناسان، مشاوران، روان پزشکان و دیگر متخصصان سلامت حوزه سلامت روان نیز میتواند سودمند باشد. در از ذهنت بیرون بیا و زندگی کن یاد میگیرید که: - رنج بشر همگانی است. - چرا زبان باعث رنج میشود؟ - این احتمال را بپذیرید که اجتناب از تجربه شاید کارساز نباشد - پذیرش و تمایل - افکار دردسر ساز - ذهن آگاهی - تمایل چه چیز هست و چه چیز نیست؟ - ارزشها چه هستند؟ - اقدام متعهدانه
کتابهای مرتبط
شخصیتهای معروف
مقالههای مرتبط
محصولات پیشنهادی