روش هایی برای افزایش میزان تاثیرگذاری

 تاثیرگذاری

در میزان تاثیرگذاری اصل موضوع بر سر میزان متقاعد کردن، نفوذ و هوش هیجانی است. افراد تاثیرگذار قدرت همدلی را برای درک و درگیر کردن مخاطبان خود، استفاده از اطلاعات کارا برای آن ها و از اهمیت داشتن یک هدف و پیام روشن و محتوا و نوع سبک درک مخاطبان خود ، آگاهی دارند.

در این مقاله می توانید از تجربه من به عنوان یک مربی رهبری که با هزاران نفر در سراسر جهان کار می کند استفاده کنید ، در اینجا لیستی از ده مورد ضروری برای افزایش میزان تاثیرگذاری ذکر خواهم کرد.

1) در مورد طرف مقابل خود چه می دانید و چگونه می توانید بیشتر در مورد او بدانید؟

از خودتان بپرسید که چه نوع صحبت و اطلاعاتی میتواند برای طرف مقابل شما جذاب باشد، چه استدلال هایی احتمالا برای آن ها منطقی می شود و چه احساساتی را می خواهید الهام بخش باشید تا مخاطبان به درخواست شما پاسخ مثبت دهند.

اگر مخاطب شما تمایل به شنیدن دلایل منطقی دارد، بهتر است از استدلال های مبتنی بر شواهد منطقی بیشتری در صحبت هایتان استفاده کنید. اگر مخاطب تمایل داشته باشد بعد احساسی موضوع را هم در نظر بگیرد و در مورد ابعاد متفاوت موضوع صحبت شود باید ترکیبی از موارد منطبق بر احساسات و شواهد منطقی در کنار هم گپفته شود و ....

در مجموع شناخت نیاز و سبک مجذوب شدن طرف مقابل و ارائه صحبت ها و تدوین مکالمه بر آن اساس تاثیر بسیار زیادی در تاثیر گذاری و نفوذ کلام ما ، می تواند داشته باشد.

 تاثیرگذاری

2) تعیین یک هدف خاص:

هدف از صحبت و مکالمه دقیقا چه چیزهایی است ؟چه تاثیری را می خواهید در مخاطب خود ایجاد کنید؟
مکالمه خود را بر این اساس برنامه ریزی و آماده کنید تا محتوایتان مرتبط با اهدافتان باشد نه هرچه که پیش آمد.

3) اگر می خواهید توجه کسی را جلب کنید، باید در ابتدا با چیزی شروع کنید که برای او جذاب و بر اساس اولویت هایش باشد.

شما می توانید این کار را به روش های مختلف انجام دهید. یک واقعیت یا امار شگفت انگیز مرتبط با موضوعتان را ارائه دهید یا از یک فرد شناخته شده و معتبر برای او نقل قولی کنید(البته قطعا واقعی !)

با یک داستان یا شوخی شروع کنید.(همه اینها بستگی به سبک شخصیتی طرف مقابل دارد که کدام یک برای آن فرد مناسب تر است و یک نسخه ثابت برای همه افراد نمی تواند وجود داشته باشد).

 تاثیرگذاری

4) فرآیندی برای اقداماتتان آماده کنید.

به خاطر داشته باشید، ما می‌خواهیم روی مخاطبان خود تاثیر بگذاریم و در عمق هر تاثیر گذاری احتمالا درخواست یا درخواست هایی وجود دارد، بنابراین باید بتوانیم به‌طور واضح و مشخص درخواست خود را مطرح کنیم. فرآیند اقدام خود را بر اساس آنچه می خواهید مخاطبانتان فکر/احساس/اقدام ، کنند تدوین کنید.

-فکر کنید: «از شما می‌خواهم به این فکر کنید که چگونه می‌توانید راه های شناخت افراد ، نحوه ارتباط گیری ، افزایش مهارت سخنوری و ... خود را بهبود بخشید.»

-احساس کنید: "من از شما می خواهم که مشتاق و با انگیزه باشید تا بتوانید در مسیرتان از انرژی حاصل از این اشتیاق استفاده کنید و خلاقیتتان افزایش یابد و بتوانید قدرت خود را برای تاثیرگذاری بالا ببرید."

-انجام دهید: «از شما می‌خواهم پس از توجه به افکار و احساسات و بررسی آن ها ، ابزار و شرایط را محیا کنید و شروع به اقدام کردن کنید(فقط بررسی و برنامه ریزی هیچ فایده ای ندارد و همه این بررسی ها و توجه به افکار و احساسات زمانی کارا است که در ادامه آن ها اقدام کارایی صورت بگیرد، همان طور که فقط اقدام کردن بدون بررسی و برنامه ریزی مفید نیست. در مجموع بررسی افکار و احساسات ، برنامه ریزی و هدف گذاری و اقدامات همه مکمل هم هستند.»

 تاثیرگذاری

5) یک پایان بندی به یاد ماندنی را آماده کنید. صحبت کردن را به شیوه ای به یاد ماندنی و جمع بندی شده ببندید. زیرا ما در تاثیرگذاری نیاز داریم که مردم آنچه را که به آنها گفته ایم به خاطر بسپارند.

اکنون زمان بداهه گویی نیست. سعی کنید بسته شدن خود را به گیره باز خود متصل کنید، که ارائه را به یاد ماندنی تر می کند. آمادگی خوب یعنی همه چیز را تا آخر آماده کنید - خوب تمام کنید.

6) برای نحوا بیان و زبان بدن خود برنامه ریزی کنید.

یک گوینده پویا با استفاده از تنوع صوتی (تن، لحن، سرعت، حجم، سرعت، مکث، سکوت) و زبان بدن (حالت، حرکات، بیان و حرکت) شنوندگان را به سمت خود می کشاند و در ادامه با استفاده از این مهارت ها می تواند نکات مهم را برجسته کند و توجه مخاطب را به خود جلب کند. به وضعیت بدن و کلام خود آگاه باشید: چگونه از صدا و بدن خود برای تأکید بر یک فکر یا ایده استفاده خواهید کرد؟

7) برای مخاطب در صحبت های خود ارزش و زمان قائل شوید .

شما باید کاری کنید که مخاطب احساس کند مهم است و مورد توجه قرار گرفته. مکث هایی را بین صحبت هایتان لحاظ کنید تا او بتواند آنچه گفته می شود را پردازش کند و اگر تمایل به گفتن موردی دارد یا قسمتی را متوجه نشده و میخواهد درموردش سوال کند ، بتواند. هنگام صحبت کردن،تماس چشمی برقرار کنید . وقتی که او در حال صحبت است توجه خود را کاملا به او معطوف کنید و همزمان مشغول کار دیگری نشوید.

 تاثیرگذاری

8) تمرین و تمرین و تمرین.

تمرین یکی از حیاتی ترین عناصر هر اقدامی است – و احتمالاً نادیده گرفته شده ترین-. تمام مواردی که درمورد ان ها اطلاعات به دست می آورید را باید در موقعیت های متفاوت و حتی در تنهایی خود مثلا جلوی آینه یا با نزدیکان خود.تمرین کنید . مثلا از خودتان فیلم بگیرید و آن را ببینید تا حالت های ناخودآگاه چهره و بدن خود را پیدا کنید و بتوانید با آگاهی آن ها را مدیریت کنید. مثلا پلک زدن های پشت هم . استفاده زیاد یا عدم استفاده از دست ها و ... که به صورت ناخودآگاه شده و حین صحبت خودمان متوجه آن ها نمی شویم. همه این تمرین ها می تواند کمک کند تا به مرور زمان مهارت شما در مکالمه ها و ارتباط هایتان افزایش یابد.

 تاثیرگذاری

9) قبل از شروع صحبت ، مدیتیشن کنید.

طبیعی است که در بعضی موقعیت ها اضطراب افزایش می یابد و اگر برای این اضطراب آماده نباشید و از قبل روی آرامش خود کار نکرده باشید میتواند کلا فرآیند مورد نظر و برنامه ریزی شده شما را مختل کند.

قبل از قرار گرفتن در موقعیت می توانید با تمرین های تنفس آگاهانه رهایی و ارامش را تا حدودی به ذهن و بدن خود بیاورید.(اگر فرد خیلی مضطربی هستید و این اضطراب ها از حالت و میزان طبیعی اش برایتان خارج شده قبل از همه این تمرین ها از یک متخصص برای درمان اضطرابتان کمک بگیرید)

نظر شما

ایمیل شما نشر نخواهد شد.فیلد های ضروری با * نشانه گذاری شده است.

تصویر امنیتی Refresh Icon

پیام شما بعد از بررسی نمایش داده خواهد شد

نظر خود را بنویسید

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به موسسه آموزشی انتشاراتی بارسا می باشد.