دانستن علت اعتیاد در نوجوانان اهمیت بالای دارد، نوجوانانی که اعتیاد دارد از ماده ای استفاده می کند یا رفتاری را انجام می دهد که اثرات پاداش دهنده آن انگیزه ای قانع کننده برای تکرارآن فعالیت، علیرغم پیامدهای زیان باری که دارد را، ایجاد می کند که می تواند کی از عوامل اعتیاد در نوجوانان باشد. اعتیاد ممکن است شامل استفاده از موادی مانند الکل، مواد استنشاقی، مواد افیونی، کوکائین و نیکوتین یا رفتارهایی مانند قمار باشد. در ادامه این مقاله در مورد علت اعتیاد در نوجوانان| توصیه هایی به والدین صحبت خواهیم کرد با ما همراه باشید.
عوامل اعتیاد در دانش آموزان| توصیه هایی به والدین
همان طور که عوامل ژنتیکی یا سایر عوامل بیولوژیکی میتوانند در آسیب پذیری فرد در برابر این بیماری نقش داشته باشند، بسیاری از عوامل اجتماعی، روانشناختی و محیطی هم می تواند از دلایل اعتیاد در نوجوانان باشد و این عوامل تأثیر قدرتمندی در مصرف مواد دارند. عوامل زیادی وجود دارد که فراتر از ژن ها و زیست شناسی بر اعتیاد تأثیر می گذارد. یکی از مهمترین آن ها محیط خانواده و تجربیات اولیه زندگی است که که باعث به وجود آمدن شرایط اعتیاد در دانش آموزان می شود. تعاملات خانوادگی، سبک فرزندپروری و سطوح نظارت همگی در رشد مهارت های مقابله ای و استعداد ابتلا به مشکلات سلامت روان نقش دارند. مطالعات، سبک فرزند پروری مستبدانه یا سبک فرزند پروری سهل گیرانه، خشونت خانوادگی و طلاق را با افزایش احتمال مشکلات مصرف مواد در آینده مرتبط دانسته اند. بزرگ شدن با پیوندهای قوی و احساس تعلق - به یک خانواده، به یک سنت اعتقادی، به یک فرهنگ - به عنوان یکی از مهم تریت محافظ ها در برابر اعتیاد شناخته شده است، تا این قسمت از مقاله شما با دلایل اعتیاد در دانش آموزان آشنا شدید.
علل اعتیاد در دانش آموزان | توصیه هایی به والدین
یکی از عامل اعتیاد در نوجوانان همسالان هستند که نقش بسیار زیادی در مبتلا شدن به اعتیاد دارند. اکثر دانش آموزان برای اولین بار در دوره نوجوانی از مواد مخدر استفاده می کنند.برخی تحقیقات نشان می دهد که در مرحله پایانی نوجوانی (سنین 18 تا 23) خطر اعتیاد به مواد افزایش می یابد. به نظر می رسد تعدادی از عوامل اعتیاد در نوجوانان در این افزایش احتمال دخیل هستند مانند :تنهایی و زندگی دور از خانه (در خیلی مواقع به دلیل تحصیل در شهری غیر از شهری که خانواده نوجوان در آن ساکن هستند که باعث ایجاد شرایط اعتیاد در نوجوانان می شود، مسئولیت شخصی بیشتری برای مدیریت چالش های زندگی، ترس از پیدا نکردن شغل مناسب در آینده ، در دسترس بودن بیشتر مواد متنوع و ....
مراحل مصرف مواد در نوجوانان
مصرف مواد در نوجوانان معمولا پنج مرحله دارد. استفاده آزمایشی - هنگامی که یک ماده را امتحان می کنید تا ببینید چگونه است. استفاده تفریحی - در صورت علاقه به استفاده و ادامه آن برای لذت متناوب. استفاده بیش از حد - زمانی که لذت منجر به افراط تصادفی یا عمدی شود. استفاده سوء وجود دارد -- زمانی که استفاده باعث آسیب قابل توجهی به کاربر می شود. استفاده اعتیادآور - زمانی که آگاهی پشیمانانه از آسیب وارد شده وجود دارد اما فرد نمی تواند استفاده را متوقف کند. این مطالب دلیل اعتیاد در نوجوانان می باشد
خواندن این مقاله حتما به شما کمک خواهد کرد: علت میل به زیبایی ظاهری در نوجوانان
تاثیر رفتار و اعتیاد در دانش آموزان:
نوجوانان کاری را که شروع می کنند معمولاً تمام نمی کنند. وقتی پای تعهد به میان می آید، آ ن ها به قول های مهمی که به خود و دیگران می دهند، عمل نمی کنند. و وقتی صحبت از تداوم به میان میآید، آن ها انواع تصمیمات را می گیرند اما نمیتوانند آن ها را حفظ کنند و ادامه دهند.
چیزی که آن ها اغلب توصیف می کنند، زندگی است که در آن، علی رغم اهداف سازنده برعکس، چرخ های زندگی خود را می چرخانند، نمی توانند جلوی خود را بگیرند، به جایی نمی رسند، و دائماً خود یا دیگران را ناامید می کنند.
خواندن این مقاله را از دست دندید: تاثیر دروغگویی در نوجوانان و روش های کنترل آن
مصرف مواد در دانش آموزان یک بیماری است که خود فرد هم در ایجاد آن نقش دارد ،زیرا انتخاب های فردی که اعتیاد دارد تا حدی مسئول ایجاد وابستگی ای است که در او به وجود می آید. این بخش نسبتا خوب یا امیدوارکننده اعتیاد است زیرا با وجود درجاتی از انتخاب و مسئولیت شخصی و سپس کمک گرفتن از متخصصین می توان به سمن بهبودی حرکت کرد. در ادامه این مقاله دلیل اعتیاد در دانش آموزان| توصیه هایی به والدین بررسی می کنیم با ما همراه باشید.
علت اعتیاد در نوجوانان | توصیه هایی به والدین
برای والدین، مهم است که به یاد داشته باشند که اگرچه انتخاب های یک فرد نوجوان او را به سمت اعتیاد سوق می دهد، اما او استفاده را برای معتاد شدن انتخاب نکرده است و آنچه که او را به سمت مصرف مواد پیش برده می تواند دلایل اعتیاد در نوجوانان باشد، که قابل بررسی ای هست، بنابراین بسیار مهم است که در فرآیند ترک کردن، فرزندتان را به خاطر معتاد شدنش سرزنش نکنید، و برای شکستن اعتیادش از او حمایت کنید.
-تا حد امکان سعی کنید به صورت مستبدانه انتظارات را برای او تعیین نکنید و برای انتظارات و خواسته های خود از فرزندتان دلایل را برایش توضیح دهید
-حامی فرزندتان باشید
-برای صمیمیت داشتن با او تلاش کنید تا بتواند از مسائلش با شما صحبت کند
-به آموزش دیدن و یادگیری او نسبت به اینکه فقط اطاعت کورکورانه کند ، اولویت دهید
-علایق و استعدادهای فرزندتان را شناسایی کنید و به او کمک کنید در مسیر شکوفایی این استعداد ها و علایق قدم بردارد.
به تقویت احساس ارزشمندی فرزندتان کمک کنید تا ارزشمندی اش را به تایید دیگران یا عوامل دیگری که می تواند او را به سمت اعتیاد و مشکلات دیگری ببرد، وابسته نکند.
برای رزرو و ثبت نام جلسات مشاوره تحصیلی بارسا
( مشاوره تحصیلی تلفنی و حضوری ) با شماره ۲۲۶۷۷۹۱۷-۰۲۱ تماس بگیرید
یا عدد ۶۶ را به سامانه ۳۰۰۰۹۰۹۰۳۰ ارسال کنید.