پیشرفت در زندگی و کار
کتاب مدرسه کیفی اثر ویلیام گلسر نخستین بار در سال 1990 به چاپ رسیده است. این کتاب بسیار آموزنده، مفید و پرفروش از دکتر گلسر (نویسنده کتاب تئوری انتخاب) با شرح دلیل و مدرک به طور کامل توضیح میدهد که مدیریت سنتی و اجبارگرانه موجود در مدارس، ریشه ی اصلی مشکلات آموزشی در دنیای امروز است. گلسر در کتاب مدرسه کیفی این روشهای سنتی و قدیمی، غیرکاربردی و حتی آسیب زا را محکوم مینماید و با پیشنهاد روشی جایگزین تلاش مینماید تا تمامی این مشکلات را از بین ببرد و مدرسه را به جایگاه واقعی آن برساند تا به معنای واقعی به خانه دوم دانش آموزان تبدیل گردد. کتاب مدرسه کیفی، اثری است که خواندنش میتواند برای همه مدیران مدرسه، معلمان، استادان دانشگاه و همهی افرادی که با آموزش و دانش آموزان در ارتباط هستند، بسیار تاثیرگذار و کاربردی باشد.
ویلیام گلسر
دکتر علی صاحبی
آموزشی
روانشناسی
ویلیام گلسر در فصل دهم کتاب مدرسه کیفی با عنوان برخورد با مشکلات انضباطی ایدههای جدید بسیاری را معرفی نموده که به کارگیری آنها در کلاس درس سودمند است و آموزههای گفته شده در این فصل به شما کمک میکند با دانش آموزان علاقه مند یا حتی افرادی که با مدرسه مشکل دارند ارتباط برقرار کنید.
مدرسه کیفی به مدرسهای اطلاق میشود که از اصول «تئوری انتخاب» تبعیت میکند. کارکنان این مدرسه بر این باورند که کنترل کردن رفتار دیگران ناممکن است و انسان تنها میتواند رفتار خودش را کنترل کند. کتاب مدرسه کیفی به خوبی نشان میدهد که چگونه و بدون استفاده از تهدید و سرزنش میتوان تغییراتی اساسی و جدی در حیطه درسی دانش آموزان به وجود آورد.
آموزش دادن در بهترین شرایط نیز کار دشواری است ولی نادیده گرفتن نیازهای دانش آموزان یا معلمان،این شغل ذاتا دشوار را به شغلی غیر ممکن تبدیل میکند.هر روش آموزش دهی که نیازهای دانش آموزان و معلمان را نادیده بگیرد به شکست خواهد انجامید. دکتر گلسر این کتاب را برای فراهم آوردن چارچوب نظری برای معلمان برنامه ریزان مدارس نوشته است.او در این کتاب مولفه های بنیادین مدرسه و کلاس درس کیفی را با مثال های عینی ارائه داده است. گلسر «سیستم» آموزش و مدسه را مسئول ایجاد شرایط یادگیری دانش آموزان میداند و از این روی در نیم قرن تلاش اخیر سعی داشته است چارچوب نظری و راهکارهای عملی موثر و مبتنی بر یک تئوری منسجم به دست دهد.
فصل اول: آموزش كيفی، تنها راه حل مشكلات ما در مدارس
فصل دوم: آموزش مؤثر شايد سختترين شغلِ جهان باشد
فصل سوم: از مديركل آموزش وپـرورش گرفتـه تـا معلـم، نيازمنـد «مديريت راهبرانه» بدون زور و اجبار هستيم.
فصل چهارم: تئوری انتخاب و انگيزش
فصل پنجم: دنيای مطلوب
فصل ششم: ما چگونه رفتار ميكنيم؟
فصل هفتم: تكليف كيفی
فصل هشتم: نمره و ديگر اصول اوليه يك مدرسه كيفی
فصل نهم: ايجاد محيط كار دوستانه
فصل دهم: برخورد با مشكلات انضباطی
فصل يازدهم: ايجاد مدرسه كيفی
کتابهای مرتبط
شخصیتهای معروف
مقالههای مرتبط
محصولات پیشنهادی