جهت مشاوره آنلاین و اسکایپی با روانشناس در ترکیه و یا ایران میتوانید با موسسه ما در حیطههای مختلف شامل:
مشاوره خانواده، مشاوره فردی، اختلالات روانی، مشاوره کسب و کار، مشاوره تحصیلی و... از طریق اسکایپ و یا تماس تلفنی ما در ارتباط باشید.
ویژگیها و مزیتهای مشاوره آنلاین با روانشناس در ترکیه
با پیشرفت تکنولوژی و در دسترس بودن شبکههای اجتماعی یکی از راههای دریافت مشاوره ، شبکههای مجازی و مشاوره آنلاین میباشد که در کمترین زمان و با حضور در خانه و یا محل کار خود در ترکیه ، میتوانید از تجربیات و راهکارهای مشاور خود استفاده کنید. در مشاوره آنلاین میتوانید با هزینه کمتر با مشاور روانشناس خود که شاید فرسنگها از شما که در ترکیه زندگی میکنید فاصله داشته باشد آنلاین ارتباط برقرار کنید و برای آن دسته از افراد که از مراجعه به روانشناس هراس دارند بسیار موثر است به این صورت که درمان را بدون تحمل فشار روحی زیاد آغاز کنند و به راحتی طول دوره درمان را با حضور در منزل خود طی کنند و روان درمانی شوند.
با توجه به علاقهمندی اکثر افراد عصر امروز برای حضور در فضای مجازی مشاوره آنلاین بیشتر مورد قبول میباشد و افرادی که به ترکیه و دیگر کشورها مهاجرت میکنند به واسطه ارتباط اینترنتی مشاوره را با صمیمیت و تاثیرگذاری بیشتر میتوانند انجام دهند. همچنین چون در زمان صرفه جویی میشود و به کارها و مشغلههای خود در ترکیه نیز میتوانند رسیدگی کنند لذا به دلیل صرفه جویی در وقت و متحمل شدن استرس کمتر ، احساس بهتری دارند.
یکی دیگر از مزایای مشاور آنلاین در ترکیه داشتن تعداد جلسات مشاوره بیشتر در طول هفته میباشد به این صورت که از قبل با مشاور خود جهت داشتن وقتهای مشاوره بیشتر هماهنگیهای لازم را انجام دادهاند و تقاضای داشتن تعداد جلسات مشاوره بیشتر را اعلام کردهاند و پروسه درمان را سریعتر در ترکیه به پایان خواهند رساند. از دیگر مزایای این نوع مشاوره میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- راحتی بیشتر هنگام مطرح کردن مشکلات
- امکان گفتگو با مشاور بیشتر از یک بار در هفته
- درمانجو میتواند بصورت محرمانه و ناشناس با مشاور گفتگو داشته باشد
- درمانجو میتواند بر حسب نیاز بیشتر از یک مشاور را برای خود انتخاب نماید.
روانشناسی مهاجرت در قرن جدید
ترکیه کشوری مسلمان است که ایرانیان بسیاری هم به صورت خانوادگی و هم به صورت انفرادی به این کشور مهاجرت میکنند. دغدغهها و مشغلههای زندگی روزمره در یک کشور بیگانه یکی از عوامل فاصله گرفتن خانوادهها و افراد از یکدیگر میشود. همین مسأله باعث به وجود آمدن مشکلاتی میشود که نیاز به همراهی و راهنمایی یک مشاور و روانشناس ایرانی در ترکیه را ضروری میکند. اما مشکلی که در اینجا وجود دارد این است که افراد مهاجر برای پیدا کردن روانشناس و گرفتن مشاوره در کشور ترکیه با مشکلات و موانعی روبرو هستند، یکی از آن مشکلات داشتن زبان و فرهنگ متفاوت است که افراد نتوانند به سهولت در ابتدا مشاور خود را پیدا کنند و در نهایت ارتباط صمیمانه و دوستانهای را با روانشناس و درمانگر خود در کشور ترکیه برقرار کنند.
موسسه بارسا، این امکان را برای شما فراهم کرده که بتوانید در سراسر ترکیه به صورت آنلاین با روانشناسان ما در شهرهایی مثل استانبول ، آنکارا ، ازمیر ، بورسا ، آدانا ، قونیه ، آنتالیا ، قیصریه و ... مشاوره داشته باشید.
مهارتهای مورد نیاز روانشناس برای فرد مهاجر
اولین نکتهای که قبل از پیدا کردن یک مشاور روانشناس خوب در کشور ترکیه باید به آن توجه کرد این است که، یک مشاور و درمانگر باید چه خصوصیاتی داشته باشد که اکثر افراد این اطلاعات را در این زمینه ندارند. مطلب دیگر اینکه شخص مراجعه کننده تا چه میزان میتواند از مشاور خود توقع داشته باشد. تجربه و توانگری یک مشاور میتواند در کنار داشتن مدرک دانشگاهی در زمینه روانشناسی ، تضمینی باشد بر شایستگی یک مشاور و درمانگر زیرا داشتن مدرک دانشگاهی بدون تجربه برای مشاور کافی نمیباشد. از آنجایی که یک مشاور توانمند و با تجربه میتواند با توصیههای بجا و راهکارهای مناسب و درست کمک بسیار موثر و بزرگی در زمینههای مشکلات فردی و خانوادگی کند و از طرف دیگر نیز دادن راهکار غلط و نامناسب یک مشاور بیتجربه نیز میتواند بسیار به مراجع خود آسیب بزند. همان قدر که راهکار درست نقش مهم در بهبود بحرانهای روانی مراجع دارد راهکار غلط نیز میتواند زندگی عاطفی یک مراجع را نیز کاملا دگرگون کند. بنابراین یک مشاور و روان درمانگر تاثیر زیادی در زندگی مراجع خود هم از جهات مثبت و موفقیت و هم منفی و شکست خواهد داشت.
در اینجا لازم دیدیم که به مرور ویژگیهای یک روانشناس خوب در ترکیه بپردازیم تا در انتخاب یک مشاور روانشناس با آگاهی بیشتر عمل کنیم.
حس همدلی: یکی از ویژگیهای اصلی یک مشاور روانشناس خوب داشتن مهارت و قدرت درک احساسات خوب و بد افرادی است که به ایشان مراجعه میکنند، همچنین توانایی ایجاد یک رابطه دوستانه و صمیمانه با افرادی که به مشاور خود مراجعه میکنند یکی دیگر از ویژگیهای مشاور خوب است زیرا مشکل عمده افراد از وجود احساساتی از قبیل غیر قابل پذیرش بودن و حس دوست نداشتنی بودن به وجود میآید که اگر مشاور روانشناس تجربه و تسلط کافی در این زمینه نداشته باشد نه تنها مشکل مراجع را حل نخواهد کرد بلکه باعث پر رنگتر شدن آسیبهایی که در کودکی به شخص وارد شده بود، خواهد شد.
احساس پذیرفته شدن: افراد به طور معمول با افکار و احساسات بدی نسبت به خودشان به مشاور و درمانگر مراجع میکنند. یک مشاور روانشناس با توانمندی و مهارت خود حسی در مراجع و درمانجوی خود ایجاد میکند و با هر طرز فکر و احساس بدی پذیرای محبت و همدلی با ایشان میباشد و هیچ مشکلی با طرز فکر و احساس بد مراجع ندارد. برای یک مشاور رواندرمانگر نباید تفاوتی در رنگ، نژاد، تحصیلات، مذهب و ثروت وجود داشته و مهم باشد بلکه باید فقط برای ذات انسانی مراجعان خود ارزش قائل باشد و به افراد در مسیر رشد و شکوفا شدن استعدادهایشان کمک کند.
اخلاقیات: اساس کار یک مشاور روانشناس اعتماد میباشد، اعتماد رکن اصلی در ارتباط با مشاور و مراجع میباشد که درمان و بهبود شرایط مراجع ارتباط مستقیمی با میزان اعتماد درمانگر با مشاور دارد، که اعتماد از طریق پایبند بودن به اصول اخلاقی که یکی از ویژگیهای اصلی مشاور میباشد به وجود میآید زیرا درمانگر برای به دست آوردن احساسات مانند دوست داشتنی بودن و حس ارزشمندی و اعتماد به مشاور روانشناس مراجعه میکند.
تشویق و حمایت: یک مشاور روانشناس خوب باید بتواند با گفتن جملات زیبا و کلیدی به مراجع خود انگیزهای برای درمان در ایشان به وجود آورد و باعث به وجود آمدن باورهای فکری قدرتمند در مراجع شود و از مراجع خود حمایت کند تا بتواند بر بحرانهای روحی و شرایط فعلی که در حال حاضر با آن مواجه است غلبه کند و باور توانایی غلبه بر مشکلات را در ایشان تقویت کند.
توانایی برقراری ارتباط: یک مشاور روانشناس با تجربه و توانمند باید قدرت برقراری ارتباط کلامی موثر با مراجع خود را داشته باشد و هرچقدر یک مشاور خوشروتر باشد و لبخند بر لب داشته باشد بهتر میتواند با مراجع خود ارتباط برقرار کند و روند درمان را راحتتر و بهتر کند. نکته حائز اهمیت این است که باید روانشناسی را پیدا کنید که با ارزشها و معیارهای شما همخوانی داشته باشد تا بتواند شما را درک کند، زیرا هر مشاور روانشناسی نمیتواند در هر زمینهای به شما کمک کند و در آخر با توجه به نکاتی که اشاره شد اهمیت پیدا کردن یک مشاور روانشناس در ترکیه را بیشتر بیشتر نشان داد، یک مشاور و روان شناس خوب باید بتواند با بالا بردن سطح دانش و آگاهی مراجعین خود به آنها در حل مشکلات و بحرانهایشان کمک کند و راهگشای آنها در زندگی پر از دغدغه در کشور بیگانه باشد.
چرا روانشناس ایرانی | روانشناس ایرانی در ترکیه
روانشناسی یک علم است. علمی است که با استفاده از روش علمی به روان و ذهن انسان و رفتار آن میپردازد به عبارت دیگر، روانشناسی به مباحث رفتار و فرایندهای روانی میپردازد. اما باید در نظر داشته باشید روانشناسی به روان و حال روحی هر شخص ارتباط زیادی دارد. چون مساله انسانی است و به ذهن و روان انسان مربوط است، در اینجا نحوه ارتباط شخص روانشناس و درمانگر مهم میشود که بتواند با مخاطب خود به خوبی ارتباط برقرار کند.
بیشتر ایرانیان حاضر در ترکیه در شهرهایی مثل استانبول ، آنکارا ، ازمیر ، بورسا ، آدانا ، قونیه ، آنتالیا ، قیصریه و ... زندگی میکنند. آنها گاهی ممکن است به روانشناس احتیاج پیدا کنند که قطعا روانشناسان ایرانی حاضر در شهرهای استانبول و آنکارا به نسبت روانشناسان ترکیهای ، کمک بیشتری به آنها خواهند کرد.
این امکان توسط موسسه بارسا برای شما فراهم گشته که در سراسر ترکیه بتوانید به صورت آنلاین با روانشناسان ما در شهرهایی مثل استانبول ، آنکارا ، ازمیر ، بورسا ، آدانا ، قونیه ، آنتالیا ، قیصریه و ... از طریق اسکایپ و یا تماس تلفنی مشاوره داشته باشید.