قله هشتم

کتاب قله هشتم

eight summit

این کوه نیست که فتحش می کنیم، بلکه خودمان را فتح می کنیم.این صحنه را تجسم کنید. وسط اقیانوس اطلس در یک قایق ۷ متری پارویی هستید. تنهایید. مقابلتان ۲۰۰۰ کیلومتر از هر طرف آب است و تنهاتر از هر زمانی هستید. هفته های متوالیست که هیچ انسان دیگری را ندیده اید. خسته هستید. دستانتان پینه بسته و زخمی است و پشتتان زخم بستر گرفته است، هر جایی از بدنتان که به آن آفتاب نمی تابد زخم آب شور گرفته است و از همه بدتر گرفتار طوفان شده اید... لازم نیست این صحنه را تجسم کنید به خوبی یادم هست که در ژانویه سال 2010 در مسابقات پاروزنی اقیانوس آرام تجربه‌اش کردم... این طوفان 6 روز به طول انجامید... گذشتن از 7 قله مرتفع با پیتر ونکیتس

250,000
250,000
افزودن به سبد خرید

کتاب قله هشتم ؛ سفری هیجان انگیز برای خودسازی و تجربه‌ی موفقیت

کتاب قله هشتم اثر ماجراجوی بزرگ ” پیتر ون کیتس ” است. پیتر در این کتاب در مورد مشکلات و چالش‌های سختی که در در طول سفرهایش تجربه می‌کند، سخن می‌گوید و در حین سفر، به خودسازی و کشف راهکارهایی برای موفقیت می‌پردازد. راهکارهای او نکاتی است که همه‌ی ما می‌توانیم در مسیر خودسازی و زندگی خودمان به کار گیریم تا غیرممکن را ممکن و یک زندگی بهتر را تجربه کنیم.

کتاب قله هشتم رو بیشتر بشناسیم :

همه ما درگیر ماجراجویی‌ها و استقامت به نوبه خودمان هستیم: وقتی شغلی را شروع میکنیم ، ازدواج می‌کنیم و یا بچه‌دار می‌شویم در حال ریسک کردن هستیم؛ زندگی ریسک است و سوالی که پیش می‌آید این است که:

چطور در همه‌ی زمینه‌های زندگی فاتح باشیم آن هم وقتی که احتمال موفقیت انقدر بعید و دور به نظر می‌رسد؟
پیتر پاسخ سوالات مهمی را در وسط اقیانوس اطلس پیدا کرده است. او تجربه تک تک لحظات نابش را در این کتاب با شما به اشتراک می‌گذارد.

در اینجا بخشی از یادداشت ویژه پیتر ون کیتس برای مردم ایران را که در ابتدای کتاب قله هشتم آمده است را می‌خوانیم :
تقدیم به مردم ایران آنهایی که افتخار آشنایی‌شان را داشتم و آن‌هایی که هنوز فرصت آشنایی پیدا نکردم. برای انجام هر ریسکی، چه شخصی و چه حرفه‌ای، به یک تصویر واضح، استراتژی پویا، برنامه ریزی و آمادگی دقیق، تمامیت، شخصیت واقعی، صداقت مطلق، نظم و انضباط احتیاج است.

پیتر در کتابش یادآور می‌شود که وقتی آرزوی بزرگی در سر یعنی کوهی برای صعود دارید بر چیزهای کوچک مقابل‌تان خوب تمرکز کنید، آنگاه پیشرفت اجتناب ناپذیر خواهد بود و با فتح قله هشتم به آن خواهید رسید.
شاید ما به اندازه‌ی او آزاد نباشیم تا از چالش‌های بزرگ و جذاب مانند سفرهای اقیانوسی و قطبی استفاده کنیم اما می‌توانیم عین پیتر در سفرهای ساده زندگی ، در گفت و شنودهایمان با دوستان و همکاران و همسرمان سفرهای خودسازی خودمان را داشته باشیم
پیتر مثل بقیه معلم‌های زندگی نیست . او پشت میز و تخته نمی‌رود، او از وسط زندگی، زندگی کردن را به ما می‌آموزد.

چرا قله هشتم !؟

آرزوی خیلی از کوهنوردان بالا رفتن از هفت قله مرتفع جهان در هفت قاره و سفر مثال زدنی فتح قله هفتم است. با این وجود قله های بیشتری هست که باید برای رسیدن به آنجا فتح کرد مانند قله هشتم ، یک قله شخصی!
به بیان دیگر، فتح آنچه در ذهن شما رخ می دهد. بنابراین قله هشتم کار کوهنوردی یا صخره نوردی زیادی ندارد. بلکه در مورد سفری است که همه ما باید برای رسیدن به اهدافمان طی می کنیم.

بزرگترین و پرهیجان ترین ماجراجویی شاید فتح قله‌ی “خود” در مختصات جغرافیایی بی نهایت باشد.
ما در نهایت باید قله هشتم یعنی قله “خودمان” را فتح کنیم…
پیتر ون کیتس در کتاب قله هشتم شما را تشویق می کند که در این راه قدم بگذارید تا کمک کند قله هشتم خودتان را فتح کنید و بدانید با داشتن منابع درست برای هر مشکلی راه حلی وجود دارد.

کتاب قله هشتم مناسب چه کسانی است؟

همه‌ی آنهایی که  رویایی بزرگ در سر می‌پرورانند و قصد دارند در  مسیر آن گام بردارند.
کسانی که در راه رسیدن به اهداف و تحقق انتظاراتشان ، با چالش‌هایی طاقت فرسا و بزرگ در زندگی رو به رو هستند ، آنهایی که مشکلات‌شان غیر قابل عبور به نظر می‌رسد و چه بسا عظمت کاری که قصد انجامش  را دارند، آنها را ترسانده و از حرکت باز نگه داشته است.
و در نهایت همه کسانی که برای زندگی کردنِ ارزش هایشان به جرات و شهامت بیشتری نیاز دارند؛ شاید به یک نشانه… یک اتفاق خوب.

نظرات کلی کاربران و امتیازدهی درباره‌ی کتاب قله هشتم اثر پیتر ون کیتس از انتشارات بارسا :

ثبت دیدگاه
ارسال دیدگاه
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است
keyboard_arrow_up
طراحی و توسعه توسط