کارگاه احساس کردن دکتر علی میرصادقی
کارگاه احساس کردن دکتر علی میرصادقی

کارگاه حضوری «احساس کردن» با تدریس دکتر علی میرصادقی در تورنتو برگزار می شود

کارگاه حضوری «احساس کردن» با تدریس دکتر علی میرصادقی، نویسنده، درمانگر، مدرس و بنیان‌گذار موسسه بارسا، روز جمعه ۱۲ ژوئن ۲۰۲6 در هتل شرایتون پارک وی تورنتو برگزار خواهد شد. این برنامه با محوریت تنظیم هیجانات، خودآگاهی و نقش احساسات در سلامت روان طراحی شده و به بررسی موانعی می‌پردازد که انسان امروز را از تجربه و درک عمیق احساسات خود دور کرده‌اند.
3/5 - (4 امتیاز)

در این کارگاه، دکتر علی میرصادقی به موضوع «احساس کردن» از منظر روان‌شناسی کاربردی خواهد پرداخت؛ موضوعی که به اعتقاد بسیاری از پژوهشگران، نقش مهمی در کیفیت زندگی، روابط بین‌فردی، تاب‌آوری روانی و سلامت هیجانی افراد دارد.

در این برنامه، موضوعاتی مانند نقش احساسات در مواجهه با اضطراب، نگرانی، اهمال‌کاری، افسردگی و بهبود روابط بین‌فردی مورد بررسی قرار خواهد گرفت. همچنین شرکت‌کنندگان فرصتی خواهند داشت تا با نگاهی عمیق‌تر به تجربه‌های هیجانی خود، نسبت به الگوهای احساسی و رفتاری‌شان آگاهی بیشتری پیدا کنند.

این کارگاه به صورت حضوری در شهر تورنتو برگزار می‌شود و امکان حضور برای علاقه‌مندان فارسی‌زبان مقیم کانادا و سایر کشورها فراهم است.
برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید:
ثبت‌نام کارگاه «احساس کردن»

تازه‌ترین اخبار
ثبت دیدگاه
ارسال دیدگاه
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است
keyboard_arrow_up
طراحی و توسعه توسط