امتحان نهایی خارج از کشور چیست؟

 امتحان نهایی خارج از کشور چیست؟

امتحانات نهایی در پایان مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم برگزار می شود و دانش آموزان می بایست با برنامه ریزی درسی دقیق خود را برای آزمون آماده سازند. معمولا آزمون پایه ششم مدارس ابتدایی به صورت نهایی منطقه ای، پایه نهم به صورت نهایی استانی وآزمون پایه دوازدهم به صورت نهایی کشوری برگزار می گردد.همچنین امتحانات نهایی پایه دهم و یازدهم نیز به صورت نهایی و هماهنگ کشوری برگزار می شود.

امتحانات نهایی در زمان های مختلفی از سال مانند ماه های خرداد، شهریور و دی برگزار می شود که دانش آموزان داخل و دانش آموزانی که پس از مهاجرت از ایران به تحصیل در مدارس ایرانی پرداخته اند، امکان شرکت در این آزمون های هماهنگ را خواهند داشت. اما افراد لازم است بدانند که زمان بندی امتحانات خارج با داخل کشور فرق داشته و برنامه برگزاری آن به طور کامل متفاوت می باشد.

در این مقاله از سایت بارسا قصد داریم راجع به امتحانات نهایی خارج از کشور صحبت کنیم.

 مشاوره تحصیلی خصوصی بارسا

فهرست مقاله :

  • تحصیل خارج از کشور

  • نحوه برگزاری امتحانات نهایی خارج از کشور

  • تصحیح برگه ها

تحصیل  در خارج از کشور

تحصیل در خارج از کشور برای همه مقاطع قابل انجام است. از این رو دانش آموزانی که قصد دارند دوره متوسطه اول و دوم خود را در کشور های خارجی بگذرانند، می توانند به ثبت نام مدارس  از نوع غیرایرانی بپردازند. البته برای این منظور افراد باید دارای شرایط لازم باشند. برای مثال تسلط بر زبان انگلیسی یکی از شروط لازم برای قبولی در این مدارس است. اما افرادی نیز هستند که ترجیح می دهند در مدارس ایرانی خارج مشغول به تحصیل شوند.

بیشتر بخوانید: چه کتابهایی برای کنکور تجربی بخوانیم؟

افراد می توانند در این مدارس بر اساس برنامه درسی آموزش و پرورش ایران تحصیل کنند. کتاب های درسی افراد نیز مانند کتاب هایی است که دانش آموزان در ایران مورد استفاده قرار می دهند. در نتیجه افراد کاملا با سیستم آموزشی درون ایران پیش می روند. بر این اساس دانش آموزانی که در پایه ششم، نهم و دوره دوم دبیرستان تحصیل کرده اند، باید در امتحان نهایی خارج از کشور شرکت کنند. زیرا نوع امتحان دانش آموزان ایرانی نهایی می باشد.

نحوه برگزاری امتحانات نهایی خارج از کشور

نحوه برگزاری امتحان نهایی خارج از کشور با نحوه برگزاری آزمون های هماهنگ داخلی تفاوت چندانی نداشته و تا حدودی یکسان می باشد. در واقع تفاوت اصلی در برنامه برگزاری امتحانات و همچنین سوالات آزمون خواهد بود و دیگر مراحل حضور در جلسه برای دانش آموزان مشغول به تحصیل در خارج از کشور در مدارس ایرانی مشابه مراحل حضور در آزمون های داخلی است

افراد می بایست طبق برنامه و ساعتی که در اختیار آنان قرار داده شده است در امتحانات شرکت کرده و به سوالات پاسخ دهند. در صورت بروز هر گونه تقلب دانش آموز جریمه شده و ممکن است نمره صفر دریافت نماید.

تصحیح برگه ها

پس از اتمام امتحان برگه دانش آموزان به صورت الکترونیکی به دبیران و معلمان واجد شرایط داخل کشور ارجاع داده شده و افراد دارای تجربه مشغول تصحیح برگه ها گشته و امتیازات دریافتی دانش آموز را اعلام می نمایند. غالبا یک برگه توسط حداقل دو معلم مورد بررسی واقع شده و در صورتی که دو معلم پس از تصحیح یک نمره ثابت به دست نیاورند، برگه جهت تصحیح به معلم سوم ارائه می شود.

پس از طی شدن مراحل بالا دانش آموزان می توانند کارنامه امتحان نهایی در خارج از کشور را دریافت کرده و در صورت لزوم برای اعتراض به نمره ها نیز اقدام نمایند. مسئولان مدارس ایرانی در خارج از کشور وظیفه ارائه راهنمایی های لازم را در خصوص نیاز یا عدم نیاز اعتراض به نمره ها بر عهده خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: چگونه رتبه برتر کنکور تجربی شویم؟

در سال های گذشته امتحانات نهایی به صورت کاغذی تصحیح شده و در حوزه های تصحیح مورد بررسی قرار می گرفت، اما در سال گذشته بر اساس نحوه برگزاری امتحانات نهایی خارج از کشور  امکان تصحیح برگه ها به صورت الکترونیکی به وجود آمد و به همین علت برگه امتحانی دانش آموزان مدارس ایرانی خارج از کشور جهت تصحیح به صورت الکترونیکی به ایران ارسال شد. دبیران واجد شرایط اوراق را مورد بررسی قرار داده و سپس نمره دانش آموزان را اعلام نمودند که انتظار می رود شیوه تصحیح در سال 1403 نیز همین گونه باشد.

در شیوه تصحیح الکترونیکی دیگر معلم ها نمره نهایی دانش آموز را اعلام نکرده و وظیفه شمارش نمرات بر عهده سیستم می باشد. هر مصحح تنها نمره سوالات برگه را به صورت مجزا برآورد کرده و در سامانه درج می نماید و در انتها سیستم نمرات را با یک دیگر جمع کرده و نمره دانش آموز را اعلام می کند که سقف امتیاز 20 خواهد بود.

 امتحان نهایی خارج از کشور

مشاوره تحصیلی بارسا

دانش آموزان و والدینی که پیش از این نام مرکز مشاوره تحصیلی بارسا را شنیده باشند، به اندازه کافی با افتخارات این مجموعه آشنا هستند و می‌دانند که کارنامه‌ مشاوران تحصیلی بارسا، چه موفقیت های بزرگی را رقم زده اند؛ البته برای دانش آموزانی که خودشان هم تلاش کرده اند و رویای شکوفا شدن را در سر می پرورانده اند. این موسسه مشاوره تحصیلی در تهران تنها دپارتمان ایرانی عضو انجمن مشاوران تحصیلی جهانی (SEC) است و زیر نظر دکتر علی میرصادقی اداره می شود. ایشان در سال ۲۰۱۵ از نگاه مجله Corporate Vision انگلیس به عنوان بهترین مشاور تحصیلی ایران شناخته شده است. پس تعجبی ندارد که هم مجموعه مشاوران بارسا به کارنامه گذشته خود و موفقیت دانش آموزانشان افتخار کنند و هم دانش آموزان، این مجموعه را دارای چندین مشاور تحصیلی خوب و متخصص بدانند.

بیشتر بخوانید: امتحان نهایی چیست؟

مشاوران بارسا که زیر نظر دکتر علی میرصادقی یک آموزش 200ساعت درکنار 3-2 سال  دستیاری  را گذراندن آماده خدمت به دانش آموزان از دبستان تا کنکوردر دو بعد هستند .

بعد اول مانند :برنامه درسی، روش های درست مطالعاتی ،تکنیک های تست زنی،انتخاب کتاب کمک درسی مناسب ،انتخاب آزمون آزمایشی مناسب و...

بعد دوم که همان بعد روحی و روانی است که با خواندن کتاب های غیر درسی دیدن ویدیو های انگیزشی – روانشناسی و... به شما کمک می کنیم تا نقاط ضعف و قوت خود را بشناسید و به سمت شکوفایی حرکت کنید.

بیشتر بخوانید: شناخت اضطراب امتحان و راه‌های پیشگری از آن

گوشه ای ازخدمات مدرسه مدبران

مدرسه مدبران به عنوانه بهترین دبیرستان دخترانه منطقه 2 تهران دارای اولین آزمایشگاه متاورس دبیرستان‌های ایران آموزش خانواده‌ها توسط دکتر علی میرصادقی گرفتن و تحلیل تست‌های خاص روانشناسی برای کشف  نقاط قوت و شخصیت شناسی و استعدادیابی، مطالعه منظم کتاب‌های غیردرسی

نظر شما

ایمیل شما نشر نخواهد شد.فیلد های ضروری با * نشانه گذاری شده است.

تصویر امنیتی Refresh Icon

پیام شما بعد از بررسی نمایش داده خواهد شد

نظر خود را بنویسید

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به موسسه آموزشی انتشاراتی بارسا می باشد.